tr?id=724581917660469&ev=PageView&noscript=1 HENKILÖKUNTA | MedFin

Henkilökunta

Etusivu  ›  Henkilökunta

Lääkärikeskuksemme henkilökunta on muotoutunut vuosien saatossa huolellisen valinnan tuloksena. Kaikkia meitä yhdistää vahva halu auttaa ihmistä. Jokaisella tiimin jäsenellä on oma käsityksensä siitä, kuinka ja millä keinoin pystyy antamaan apua. Tärkeintä on kuitenkin se, että jokainen välittää ja huolehtii.

medfin-valeria-dansson HENKILÖKUNTA | MedFin

Valeria Dansson

Yleislääkäri, työterveyslääkäri, esteettinen lääkäri

[email protected]

Aloitin toimintani lääkärinä 1999. Vuonna 2004 perustin lääkärikeskus MedFinin, jonka omistajana ja johtajana olen toiminut tähän päivään saakka.
Yli 10 vuoden kokemus yrittäjyydestä on antanut perusteellisen kuvan yrittämisen arjesta.

Marina Meier HENKILÖKUNTA | MedFin

Marina Meier

LL, yleislääkäri, gynekologiset palvelut

[email protected]

Olen kulkenut pitkän tien erikoisalallani, ollut mukana tuhansissa synnytyksissä, leikannut ja hoitanut lukuisia naisia. Koen aina vilpitöntä iloa nähdessäni, että antamani hoito parantaa potilaan elämänlaatua.

medfin-jelena-alekseenkova HENKILÖKUNTA | MedFin

Jelena Aleksejenkova

LL, kirurgian erikoislääkäri

[email protected]

Minulla on pitkä kokemus kirurgina. Reilut 6 vuotta olen toiminut Helsingin yliopistollisen sairaalaan urologian poliklinikalla. Olen hyvin positiivinen ihminen ja pyrin tarjoamaan jokaiselle potilaalleni sydämellistä ja empaattista hoitoa.

medfin-olga-lensu HENKILÖKUNTA | MedFin

Olga Lensu

LL, yleislääketieteen erikoislääkäri

[email protected]

Pitkä kokemukseni ihotaudeista ja käyttämäni hoitomenetelmät auttavat parantamaan potilaan ulkonäköä ja luomaan harmoniaa hänen elämäänsä. Kuuntelen aina potilaan toiveita ja pyrin toteuttamaan niitä parasta mahdollista ammattiosaamista käyttäen.

medfin-olga-skakunova HENKILÖKUNTA | MedFin

Olga Skakunova

LL, yleislääkäri

[email protected]

Mielestäni tärkeintä lääkärille on ammatillinen osaaminen. Pyrin siihen, että potilaat saavat hoitoa nopeasti ja laadukkaasti. Oikea-aikainen hoito on terveyden kulmakivi!

medfin-svetlana-leisbblous1 HENKILÖKUNTA | MedFin

Svetlana Leisbblous

Asiakkuusjohtaja

[email protected]

puh. +358 45 324 0727

Henkilökohtainen kokemukseni yrittäjyydestä antaa perusteellisen kuvan yrittämisen arjesta. Tästä kokemuksesta on suuri hyöty toimiessani. Ymmärrän hyvin, kuinka vaikeaa yrittäjän on päästä perille lainsäädännöstä ja välttää tappioita tuottavia virheitä.

medfin-veronika-fetissova-1 HENKILÖKUNTA | MedFin

Veronika Fetissova

Vastaava sairaanhoitaja

[email protected]

puh. +358 45 645 9315

Auttaminen ja ihmisistä huolehtiminen ovat kutsumukseni. Antaessani pistosta, ottaessani näytettä tai auttaessani lääkäriä toimenpiteessä pyrin aina luomaan potilaalle mahdollisimman mukavan ilmapiirin ja antamaan hänelle lämpöä.

medfin-olga-loginov HENKILÖKUNTA | MedFin

Olga Loginov

Markkinointipäällikkö

[email protected]

puh. +358 50 911 3404

Haluan omalla panoksellani tehdä Lääkärikeskuksesta paikan, josta saa aina hyvää palvelua. Iloisella ja positiivisella työotteellani pyrin varmistamaan, että asiointisi Medfinissa on mukava kokemus. Autan mielelläni sekä asiakkaita että työkavereita.

medfin-roosa-seppanen HENKILÖKUNTA | MedFin

Roosa Seppänen

Työterveyshoitaja

[email protected]

puh. +358 50 408 8301

Terveydenhoitajan työssäni minua innostaa mukavat asiakkaamme ja heille tuomani apu sekä tarvittava tuki. Kohtaan asiakkaan yksilöllisesti, juuri sinun tarpeitasi ajatellen.

anna-saarikallio-medfin HENKILÖKUNTA | MedFin

Anna Saarikallio

Työterveyshoitaja

[email protected]

Olen iloinen ja pirteä ihminen, joka on toiminut pitkään eri ikäisten ihmisten kanssa. Tärkeintä minulle on, että asiakkaat lähtevät hymyillen vastaanotoltani ja kokevat, että heitä on kuunneltu ja ymmärretty.

maria-evdokimova-medfin HENKILÖKUNTA | MedFin

Maria Evdokimova

Toimistopäällikkö

[email protected]

Asiakaspalvelu on intohimoni. Työssäni olen hyväntahtoinen, tarkkaavainen ja huomaavainen. Tehtäväni on asiakkaiden auttaminen ja varmistaminen, että he viihtyvät meidän Lääkärikeskuksessamme.