tr?id=724581917660469&ev=PageView&noscript=1 Asiantuntijat | MedFin

Henkilökunta

Etusivu  ›  Henkilökunta

medfin-svetlana-leisbblous1 Asiantuntijat | MedFin

Svetlana Leisbblous

Asiakkuusjohtaja

[email protected]

puh. +358 45 324 0727

Henkilökohtainen kokemukseni yrittäjyydestä antaa perusteellisen kuvan yrittämisen arjesta. Tästä kokemuksesta on suuri hyöty toimiessani. Ymmärrän hyvin, kuinka vaikeaa yrittäjän on päästä perille lainsäädännöstä ja välttää tappioita tuottavia virheitä.

Olen luonteeltani avoin ja osaamiseni on aina asiakkaideni käytössä! Reagoin nopeasti heidän tarpeisiinsa ja pystyn keksimään hyvinkin luovia ratkaisuja.

Kuka olen?

Vuonna 2002 olen valmistunut kauppaopistosta. Olen ollut johtoasemissa sosiaali- ja logistiikkaalalla. Vuodesta 2008 olen ollut MedFINin palveluksessa.

Alusta alkaen olen kehittänyt Lääkärikeskuksen toimintaa, joka tähtää asiakasyritystemme työturvallisuuden parantamiseen. Olen tutkinut perinpohjaisesti työnantajien velvoitteet, jotka koskevat työntekijöiden työterveyshuoltoa, sekä myös valtion yrittäjille tätä toimintaa varten kehittämän tukijärjestelmän. Kaikki tämä / nämä osaamiseni on käytössänne.

Työ on minulle kaikki kaikessa, asiakkaat ovat minulle kuin omaa perhettä. Niinpä lähes kaikki heistä ovatkin jatkaneet yhteistyötä kanssamme jo vuosikaudet.

Kuinka vietän vapaa-aikaani?

Harrastan lumilautailua, ratsastusta ja kuntosalia.