!

KAIKILLE TYÖTERVEYSHUOLLON ASIAKKAILLEMME ETÄVASTAANOTTO ON ILMAISTA 19 HUHTIKUUTA SAAKKA!

Suojataksemme asiakkaita tarjoamme 19. huhtikuuta asti ilmaisen lääkärin etävastaanoton kaikille työntekijöille, joilla on työterveyshuollon sopimukset kanssamme. Ilman käyntiä lääkärikeskuksessa etävastaanotolla voitte saada sairaslomaa, lähetettä tutkimuksiin ja lääkereseptejä.

Olga Skakunova

Työterveyslääkäri

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Mielestäni tärkeintä lääkärille on ammatillinen osaaminen. Työterveyslääkärin päähuomion tulee kohdistua hoitamisen sijasta työntekijöiden sairauksien ehkäisyyn, jotta ne eivät vaikuttaisi kielteisesti yrityksen toimintaan. Jos työntekijä kuitenkin sairastuu, pyrin siihen, että hän saa hoitoa nopeasti ja tehokkaasti.

Kuka olet?

Olen toiminut pitkään Suomessa yleislääkärinä. Erittäin arvokasta työkokemusta minulle on kertynyt suomalaisessa kunnallisessa ja yksityisessä terveydenhuollossa. Olen toiminut päivystävänä lääkärinä Helsingin sairaaloissa ja työskennellyt myös yksityisessä lääkärikeskus Mehiläisessä sekä Porvoon kaupungin työterveyshuollossa. Erityisen tärkeänä pidän oman ammattitaitoni kehittämistä.

Kuinka vietät vapaa-aikaasi?

Olen kolmen lapsen onnellinen äiti. Tärkeä osa elämääni ovat myös teatteri, ooppera, konsertit, näyttelyt ja kirjat. Pidän liikunnasta ja harrastan urheiluammuntaa.