avainlippu_sininen_34 MedFin | Lääkärikeskus ja työterveyshuoltopalvelut
suomalaista-palvelua-white-309x300 Työterveyshuolto | MedFin

MedFIN on vuonna 2004 perustettu 100% suomalainen yritys
Fiksut rahankäyttäjät valitsevat meidät
Palvelumme ovat jo yli 1100 yrityksen käytössä!

valeria-dansson-medfin Valeria Dansson | MedFin

Valeria Dansson

Työterveyslääkäri

valeria.dansson@medfin.fi

Tiedän kokemuksesta, kuinka tärkeää pienyrittäjälle on aika. Hän haluaa tehdä kaiken määräysten mukaisesti, mutta määräysten tulee olla ymmärrettäviä. Työterveyshuollossa yrittäjän on tiedettävä, mihin hän rahojaan käyttää ja mitä hän, hänen työntekijänsä ja yritys saavat. Olen aina pyrkinyt siihen, että lääkärikeskuksemme työterveyshuolto vastaisi kaikkiin näihin vaatimuksiin.

Kuka olet?

Olen toiminut laillistettuna lääkärinä vuodesta 1999. Urani aikana olen tehnyt töitä terveyskeskuksessa, sisätautien poliklinikan ensiavussa, ihotautiklinikalla, psykiatrisella osastolla sekä työterveyslääkärinä Mehiläisessä ja yliopistollisen sairaalan poliklinikalla, jossa hoidettiin talon omaa henkilökuntaa (olin siis lääkäreiden lääkäri). Vuodesta 2004 olen ollut omistajana ja johtavana lääkärinä yksityisessä lääkärikeskus MedFINissä.

Kuinka vietät vapaa-aikaasi?

Perhe ja ystävät ovat tärkeintä elämässäni, sitten tulevat potilaat ja yritykseni. Minulla on tytär Alisa, jonka kanssa olemme hyvin läheisiä, ja musta labradorinnoutaja Taika. Pidän matkustamisesta, lukemisesta ja tanssista, ja harrastan myös laskettelua.