tr?id=724581917660469&ev=PageView&noscript=1 VIDEOVASTAANOTTO | MedFin

VIDEOVASTAANOTTO

Etusivu  ›  Videovastaanotto

Olen jo varannut vastaanoton

En ole vielä varannut vastaanottoa

Mitä sinun tarvitsee tietää potilasta videoneuvotteluista

Suomessa on tiukkat lait luottamuksellisten potilastietojen säilyttämisestä. Työskentelemme lainmukaisesti. Potilastietoja käsitellään luotettavasti ja turvallisesti. Potilastiedot tallennetaan tietojärjestelmäämme, joka on yhdistetty myös Kanta palveluun.

Meidän videovastaanotonjärjestelmä tarjoaa visuaalisen yhteyden lääkäriin. Videovastaanoton kautta on mahdollista myös siirtää tiedostoja kuvien avulla. Jos lääkäri tarvitsee lisää testituloksia diagnoosin varmistamiseksi, niin se voidaan tehdä lähimmässä laboratoriossa.

Minkälaisia seikkoja voidaan tallentaa videoneuvotteluihin

Monia vaivoja voidaan hoitaa ilman lääkärin ja potilaan fyysistä kohtaamista. Näitä ovat esim. virtsatietulehdukset, lievät hengitystieinfektiot, lyhytaikaiset selkävaivat, ihottumat, hyönteisen- ja punkinpuremat, ihotulehdukset, allergiat ja migreenikohtaukset. Lääkäri voi netin kautta määrätä tai uusia reseptejä, jotka voit e-reseptin ansiosta noutaa mistä tahansa apteekista koko maassa.

Videovastaanottoa ei koskaan saa käyttää, mikäli sinulla on oireita, jotka edellyttävät kiireellistä hoitoa! Tässä tapauksessa pitää soittaa ambulanssi, mennä terveysasemalle tai sairaalaan.

Videoneuvottelun hinta

Videovastaanoton hinta on 47-64 euroa, joka määräytyy käytetystä ajasta ja lääkärin pätevyydestä.
Jos asut Suomessa pysyvästi ja sinulla on voimassa oleva Kela-kortti, videovastaanoton loppusummasta vähennetään kela – korvaus, joka on noin 9 - 11 euroa.

Vähennämme KELA-korvauksen puolestasi, jos pystyt esittämään voimassa olevan Kela-kortin videovastaanoton kautta tai teemme tarvittavat asiapaperit Kela varten.
Maksat vain vastaanottoajasta eikä sinulle muodostu muita kuluja. Videovastanotolla emme peri poliklinikkamaksua.