LÄÄKÄRIKESKUS HELSINGISSÄ

LÄÄKÄRIKESKUS

Lääkärikeskus Medfin on toiminut jo vuodesta 2004. Tarjoamme yleis-, erikois- ja erikoistuvien lääkäreiden palveluja. Erikoislääkäripalvelumme koostuvat kirurgiaan, urologiaan, gynekologiaan ja yleislääketieteen erikoistuneista lääkäreistä. Lääkäreiden lisäksi sinua palvelevat terveydenhoitajat,  ravitsemusterapeutit sekä sairaanhoitajat.

Tavoitteenamme on kokonaisvaltainen vastuu asiakkaamme hyvinvoinnista sekä viiveetön hoito. Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme ammattitaitoisesti ja yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Autamme sinua erilaisissa terveyteesi liittyvissä asioissa. Vastaanotollemme ovat tervetulleita kaikenikäiset - vauvoista vanhuksiin.

Hoidamme ammattitaidolla kauneuteen ja hyvinvointiin liittyviä toimenpiteitä, kuten luomien- ja erilaisten ihomuutosten poistoja. Käytössämme on uutta teknologiaa käytössämme, jolloin lääkärin vastaanoton yhteydessä pystymme helposti ja nopeasti, sekä turvallisesti tekemään pienet poistot. Uuden teknologian ansiosta säästyt myös ompeleitta.

Tiloissamme toimii laboratorio. Voit tulla laboratoriotutkimuksiin myös ilman lääkärin lähetettä.

Lääkärikeskuksemme sijaitsee Helsingin keskustassa Ruoholahdessa. Lääkärikeskuksen edestä löytyy ilmaisia parkkipaikkoja. Meille voi saapua helposti läheltä ja kaukaa.