!

MIKÄLI TEILLÄ ON FLUNSSA- JA HENGITYSTIEOIREITA, KEHOTAMME KÄYTTÄMÄÄN VIDEOVASTAANOTTOA!

Asiakkaat, kenellä on flunssa- ja hengitystieoireet, eivät pääsee vastaanotolle lääkärikeskukseen. Tämän toiminnan tarkoituksena on suojata väestöä. Vastaanottoa järjestetään vaihtoehtoisella tavalla: videovastaanotolla. Te voitte saada lääkärin konsultaatiota, sairauslomaa, lähetettä tutkimuksiin ja lääkereseptejä. Etävastaanotolle voitte rekisteröityä täällä.

valeria-dansson-medfin Asiantuntijat | MedFin

Valeria Dansson

Yleislääkäri, työterveyslääkäri, esteettinen lääkäri

[email protected]

Aloitin toimintani lääkärinä 1999. Vuonna 2004 perustin lääkärikeskus MedFinin, jonka omistajana ja johtajana olen toiminut tähän päivään saakka.
Yli 10 vuoden kokemus yrittäjyydestä on antanut perusteellisen kuvan yrittämisen arjesta.

Marina Meier Asiantuntijat | MedFin

Marina Meier

LL, yleislääkäri, gynekologiset palvelut

Olen kulkenut pitkän tien erikoisalallani, ollut mukana tuhansissa synnytyksissä, leikannut ja hoitanut lukuisia naisia. Koen aina vilpitöntä iloa nähdessäni, että antamani hoito parantaa potilaan elämänlaatua.

medfin-jelena-alekseenkova Asiantuntijat | MedFin

Jelena Aleksejenkova

LL, kirurgian erikoislääkäri

[email protected]

Minulla on pitkä kokemus kirurgina. Reilut 6 vuotta olen toiminut Helsingin yliopistollisen sairaalaan urologian poliklinikalla. Olen hyvin positiivinen ihminen ja pyrin tarjoamaan jokaiselle potilaalleni sydämellistä ja empaattista hoitoa.

medfin-olga-lensu Asiantuntijat | MedFin

Olga Lensu

LL, yleislääketieteen erikoislääkäri

Pitkä kokemukseni ihotaudeista ja käyttämäni hoitomenetelmät auttavat parantamaan potilaan ulkonäköä ja luomaan harmoniaa hänen elämäänsä. Kuuntelen aina potilaan toiveita ja pyrin toteuttamaan niitä parasta mahdollista ammattiosaamista käyttäen.

medfin-olga-skakunova Asiantuntijat | MedFin

Olga Skakunova

LL, yleislääkäri

[email protected]

Mielestäni tärkeintä lääkärille on ammatillinen osaaminen. Pyrin siihen, että potilaat saavat hoitoa nopeasti ja laadukkaasti. Oikea-aikainen hoito on terveyden kulmakivi!

medfin-larisa-koivuniemi Asiantuntijat | MedFin

Larissa Koivuniemi

LL, yleislääkäri

[email protected]

medfin-veronika-fetissova-1 Asiantuntijat | MedFin

Veronika Tuzberg

Vastaava sairaanhoitaja

[email protected]

puh. +358 45 645 9315

Auttaminen ja ihmisistä huolehtiminen ovat kutsumukseni. Antaessani pistosta, ottaessani näytettä tai auttaessani lääkäriä toimenpiteessä pyrin aina luomaan potilaalle mahdollisimman mukavan ilmapiirin ja antamaan hänelle lämpöä.

medfin-olga-loginov Asiantuntijat | MedFin

Olga Loginov

Talous- ja hallintopäällikkö / Tietosuojavastaava
Laskutusasiat

[email protected]

puh. +358 50 911 3404

Haluan omalla panoksellani tehdä Lääkärikeskuksesta paikan, josta saa aina hyvää palvelua. Iloisella ja positiivisella työotteellani pyrin varmistamaan, että asiointisi Medfinissa on mukava kokemus. Autan mielelläni sekä asiakkaita että työkavereita.

maria-evdokimova-medfin Asiantuntijat | MedFin

Maria Evdokimova

Palvelujohtaja

[email protected]

puh. +358 45 324 0727

Asiakaspalvelu on intohimoni. Työssäni olen hyväntahtoinen, tarkkaavainen ja huomaavainen. Tehtäväni on asiakkaiden auttaminen ja varmistaminen, että he viihtyvät meidän Lääkärikeskuksessamme.

medfin-larisa-parcheli Asiantuntijat | MedFin

Larisa Parcheli

Toimistopäällikkö

[email protected]

Kun asiakas saapuu meille lääkärikeskukseen, olen ensimmäinen ihminen häntä vastassa. Sihteerinä koen tärkeäksi tehtäväkseni kuulla ja avustaa asiakasta, kuten myös ohjata hänet oikealle asiantuntijalle.