!

MIKÄLI TEILLÄ ON FLUNSSA- JA HENGITYSTIEOIREITA, KEHOTAMME KÄYTTÄMÄÄN VIDEOVASTAANOTTOA!

Asiakkaat, kenellä on flunssa- ja hengitystieoireet, eivät pääsee vastaanotolle lääkärikeskukseen. Tämän toiminnan tarkoituksena on suojata väestöä. Vastaanottoa järjestetään vaihtoehtoisella tavalla: videovastaanotolla. Te voitte saada lääkärin konsultaatiota, sairauslomaa, lähetettä tutkimuksiin ja lääkereseptejä. Etävastaanotolle voitte rekisteröityä täällä.

Valeria Dansson on MedFin Oy:n ylilääkäri. Hänellä on pitkän linjan kokemus esteettisistä hoidoista jo vuodesta 2003 alkaen. Hän ylläpitää ja kehittää ammattitaitoaan osallistumalla esteettisen lääketieteen kansainvälisiin konferensseihin ja kongresseihin.

Lääkäriasemamme periaatteina ovat jatkuva ammattitaidon kehittäminen, osallistuminen erilaisiin ammatti seminaareihin ja kongresseihin. Haluamme edistää terveyttä ja hyvinvointia korjaavin ja ennaltaehkäisevin anti-aging-hoidoin. Lääkäriasemamme periaatteina ovat jatkuva ammattitaidon kehittäminen, osallistuminen erilaisiin ammatti seminaareihin ja kongresseihin maailmaa parhaan mahdollisen hoidon takaamiseksi. Haluamme edistää terveyttä ja hyvinvointia korjaavin ja ennaltaehkäisevin anti-aging-hoidoin.