!

MIKÄLI TEILLÄ ON FLUNSSA- JA HENGITYSTIEOIREITA, KEHOITAMME KÄYTTÄMÄÄN VIDEOVASTAANOTTOA!

Asiakkaat, joilla on flunssa- ja hengitystieoireita, eivät pääse vastaanotolle lääkärikeskukseen. Tämän toiminnan tarkoituksena on suojata muuta väestöä. Vastaanotto järjestetään kuitenkin vaihtoehtoisella tavalla: videovastaanotolla. Videovastaanotolla saatte lääkärin konsultaation sekä tarvittaessa sairauslomatodistuksen, lähetteen tutkimuksiin ja lääkereseptejä. Etävastaanotolle voitte rekisteröityä täällä.

Valeria Dansson on MedFin Oy:n ylilääkäri. Hänellä on pitkän linjan kokemus esteettisistä hoidoista jo vuodesta 2003 alkaen. Hän ylläpitää ja kehittää ammattitaitoaan osallistumalla esteettisen lääketieteen kansainvälisiin konferensseihin ja kongresseihin.

Lääkäriasemamme periaatteina ovat jatkuva ammattitaidon kehittäminen, osallistuminen erilaisiin ammatti seminaareihin ja kongresseihin. Haluamme edistää terveyttä ja hyvinvointia korjaavin ja ennaltaehkäisevin anti-aging-hoidoin. Lääkäriasemamme periaatteina ovat jatkuva ammattitaidon kehittäminen, osallistuminen erilaisiin ammatti seminaareihin ja kongresseihin maailmaa parhaan mahdollisen hoidon takaamiseksi. Haluamme edistää terveyttä ja hyvinvointia korjaavin ja ennaltaehkäisevin anti-aging-hoidoin.