!

MIKÄLI TEILLÄ ON FLUNSSA- JA HENGITYSTIEOIREITA, KEHOITAMME KÄYTTÄMÄÄN VIDEOVASTAANOTTOA!

Videovastaanotolla saatte lääkärin konsultaation sekä tarvittaessa sairauslomatodistuksen, lähetteen tutkimuksiin ja lääkereseptejä. Etävastaanotolle voitte rekisteröityä täällä.

Hämähäkkiluomen ja luomen poisto

Vascular-Stars Hämähäkkiluomen poisto | MedFin
IMG_0053 Hämähäkkiluomen poisto | MedFin

Iholle muodostuvat punaiset tai sinertävät juovat ja ns. hämähäkkiluomet eli teleangiektasia, johtuvat pinnallisten verisuonten laajenemisesta.

Useimmiten tämän tyyppiset ihomuutokset esiintyvät näkyvillä paikoilla – kasvoissa (nenänpielissä ja poskissa), sekä jaloissa, joten moni haluaisi päästä niistä eroon.

Hiussuonten laajenemisesta aiheutuneet läiskät ja juovat eivät katoa itsestään, eivätkä niihin tehoa mitkään voiteet.

Klinikallamme hiussuoniluomien poistamiseen käytetään radioaaltokirurgiaa. Laajentuneet hiussuonet ikään kuin juotetaan yhteen ohuella elektrodilla korkeataajuisten radioaaltojen avulla. Toimenpide ulottuu vain ihomuutosalueelle, eikä vahingoita tervettä kudosta.

Hoidolla ei käytännöllisesti katsoen ole sivuvaikutuksia, eikä toimenpiteestä jää arpia.

Radioaaltokirurgia on tänä päivänä hellävaraisin ja tehokkain teleangiektasian hoitomuoto, joka soveltuu pienten yksittäisten hiussuonten hoitoon.

Laajentuneet hiussuonet on syytä hoitaa mahdollisimman pian, koska yksittäiset ns. hämähäkkiluomet voivat ajan mittaan muodostaa kokonaisen verkon, jonka poistaminen on paljon vaikeampaa.

Hinnasto