!

MIKÄLI TEILLÄ ON FLUNSSA- JA HENGITYSTIEOIREITA, KEHOTAMME KÄYTTÄMÄÄN VIDEOVASTAANOTTOA!

Asiakkaat, kenellä on flunssa- ja hengitystieoireet, eivät pääsee vastaanotolle lääkärikeskukseen. Tämän toiminnan tarkoituksena on suojata väestöä. Vastaanottoa järjestetään vaihtoehtoisella tavalla: videovastaanotolla. Te voitte saada lääkärin konsultaatiota, sairauslomaa, lähetettä tutkimuksiin ja lääkereseptejä. Etävastaanotolle voitte rekisteröityä täällä.

Hämähäkkiluomen ja luomen poisto

Iholle muodostuvat punaiset tai sinertävät juovat ja ns. hämähäkkiluomet eli teleangiektasia, johtuvat pinnallisten verisuonten laajenemisesta.

Useimmiten tämän tyyppiset ihomuutokset esiintyvät näkyvillä paikoilla – kasvoissa (nenänpielissä ja poskissa), sekä jaloissa, joten moni haluaisi päästä niistä eroon.

Hiussuonten laajenemisesta aiheutuneet läiskät ja juovat eivät katoa itsestään, eivätkä niihin tehoa mitkään voiteet.

Klinikallamme hiussuoniluomien poistamiseen käytetään radioaaltokirurgiaa. Laajentuneet hiussuonet ikään kuin juotetaan yhteen ohuella elektrodilla korkeataajuisten radioaaltojen avulla. Toimenpide ulottuu vain ihomuutosalueelle, eikä vahingoita tervettä kudosta.

Hoidolla ei käytännöllisesti katsoen ole sivuvaikutuksia, eikä toimenpiteestä jää arpia.

Radioaaltokirurgia on tänä päivänä hellävaraisin ja tehokkain teleangiektasian hoitomuoto, joka soveltuu pienten yksittäisten hiussuonten hoitoon.

Laajentuneet hiussuonet on syytä hoitaa mahdollisimman pian, koska yksittäiset ns. hämähäkkiluomet voivat ajan mittaan muodostaa kokonaisen verkon, jonka poistaminen on paljon vaikeampaa.

Hinnasto