!

MIKÄLI TEILLÄ ON FLUNSSA- JA HENGITYSTIEOIREITA, KEHOITAMME KÄYTTÄMÄÄN VIDEOVASTAANOTTOA!

Asiakkaat, joilla on flunssa- ja hengitystieoireita, eivät pääse vastaanotolle lääkärikeskukseen. Tämän toiminnan tarkoituksena on suojata muuta väestöä. Vastaanotto järjestetään kuitenkin vaihtoehtoisella tavalla: videovastaanotolla. Videovastaanotolla saatte lääkärin konsultaation sekä tarvittaessa sairauslomatodistuksen, lähetteen tutkimuksiin ja lääkereseptejä. Etävastaanotolle voitte rekisteröityä täällä.

MESOTERAPIA (KIPUA ALENTAVALLA KONEELLA)

 SKIN-HOIDOT

Ihon biorevitalisaatiohoitoja teemme erillaisilla tuotteilla riippuen hoidettavasta alueesta. Biorevitalisaatiota suositellaan ihon nuorentamiseen ja ennen täyteainehoitoja, tukemaan niiden vaikutusta.

Meidän käyttämissä biorevilisaatiohoidoissa käytämme tasokkaita valmisteita. Valmisteet sisältävät hyaluronihapon fragmentteja, aminohappoja, C-vitamiinia sekä antioksidantteja. Valmisteet injektoidaan ihoon. Sarjahoitona tulokset ovat pysyvämmät.

Yleisimmin biorevitalisaatiohoitotuotteita käytetään kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle, kiinteyttävän ominaisuutensa ansiosta hoito soveltuu myös esim vatsan iholle, reisiin ja käsivarsiin.

Hinnasto