!

MIKÄLI TEILLÄ ON FLUNSSA- JA HENGITYSTIEOIREITA, KEHOITAMME KÄYTTÄMÄÄN VIDEOVASTAANOTTOA!

Asiakkaat, joilla on flunssa- ja hengitystieoireita, eivät pääse vastaanotolle lääkärikeskukseen. Tämän toiminnan tarkoituksena on suojata muuta väestöä. Vastaanotto järjestetään kuitenkin vaihtoehtoisella tavalla: videovastaanotolla. Videovastaanotolla saatte lääkärin konsultaation sekä tarvittaessa sairauslomatodistuksen, lähetteen tutkimuksiin ja lääkereseptejä. Etävastaanotolle voitte rekisteröityä täällä.

PRP Plasmahoito

(Platelet Rich Plasma)

PRP (Platelet Rich Plasma) plasmohoidon aikana ihoa injektoidaan nuorentavilla verihiutaleilla ja kasvutekijöillä rikastetulla plasmalla.

Lue lisää tästä

Toimenpide

PRP–hoidon aikana potilaan verisuonesta otetaan verta ja siitä eroteltua verihiutaleilla rikastettua plasmaa injektoidaan ongelma-alueille. Toimenpiteestä ei aiheudu allergiaa, se on erittäin tehokas, soveltuu kaikille ihotyypeille ja on täysin turvallinen.

Veriplasman nuorentava vaikutus

Verihiutaleilla ja kasvutekijöillä rikastetun plasman injektoinnin seurauksena ihon alimpien kerrosten sidekudoksien solut alkavat tuottaa kollageenia, elastiinia ja hyaluronihappoa, jotka lisäävät ihon sileyttä ja kimmoisuutta. Verihiutaleet käynnistävät luontaiset palautemekanismit ja solujen uusiutumisen. Tuloksena ihon verenkierto paranee, vaihduntaprosessit normalisoituvat ja iho nuorentuu.

Lääkäriasemallamme plasmaan lisätään myös nestemäistä hyaluronihappoa, joka parantaa huomattavasti hoidon vaikutusta.

Menetelmän historia

Menetelmä on kehitetty ja lisensoitu Sveitsissä. Alunperin PRP-menetelmää käytettiin kauneudenhoidon sijaan lääketieteessä, koska rikastetun plasman injektointi edistää tehokkaasti haavojen paranemista.

PRP-menetelmää on käytetty jo yli 20 vuotta nopeuttamaan haavojen paranemista leukaluiden ja kasvojen kirurgiassa, ihotautien hoidossa, ortopediassa, sydän- ja verisuonikirurgiassa, traumatologiassa, gynekologiassa, urologiassa sekä urheilu- ja hammaslääketieteessä.

Hoidon käyttö:

 • Iästä johtuvat ihomuutokset

 • Kasvojen ja kaulanseudun elastisuuden väheneminen

 • Alopecia

 • Hiustenlähtö

 • Arpien ja arpijuovien hoito

 • Ihomatojen ja aknen hoito

 • Photodamagen sekä kuorinnan aiheuttamien ihovaurioiden korjaushoidot

Lue lisää tästä

Hiustenlähdön PRP-hoito

PRP on maailman tehokkaimpia hiustenlähdön hoitoja. Hoito onnistuu 60-80 % tapauksissa.

Lue lisää tästä

 • Hiustenlähtö hidastuu jo 2-4 päivänä ensimmäisen hoidon jälkeen ja kahden toimenpiteen tuloksena loppuu kokonaan

 • Hiustenjuurten surkastuminen pysähtyy

 • Hiusten putoamisvaihe päättyy ja alkaa kasvuvaihe

 • Talirauhasten toiminta normalisoituu ja seborrea paranee

 • Hiusten rakenne palautuu ja hiuksista tulee terveen näköiset

Kliinisestä kuvasta riippuen alopecian ja hiustenlähdön hoitoon tarvitaan määrätty toimenpidekokonaisuus. 40 % potilaista on kertonut positiivisesta vaikutuksesta heti ensimmäisen hoidon jälkeen. Tuloksia voidaan parantaa toistamalla toimenpide. Hoito käsittää tavallisesti 1-3 hoitokertaa kolmen viikon välein.

Hiustenlähdön syyn selvittämiseksi suosittelemme laboratoriotutkimuspakettia.