!

MIKÄLI TEILLÄ ON FLUNSSA- JA HENGITYSTIEOIREITA, KEHOITAMME KÄYTTÄMÄÄN VIDEOVASTAANOTTOA!

Asiakkaat, joilla on flunssa- ja hengitystieoireita, eivät pääse vastaanotolle lääkärikeskukseen. Tämän toiminnan tarkoituksena on suojata muuta väestöä. Vastaanotto järjestetään kuitenkin vaihtoehtoisella tavalla: videovastaanotolla. Videovastaanotolla saatte lääkärin konsultaation sekä tarvittaessa sairauslomatodistuksen, lähetteen tutkimuksiin ja lääkereseptejä. Etävastaanotolle voitte rekisteröityä täällä.

Silmänympärysten hoito

 

Silmänympärysten hoito

Yleisimmät hoidettavat ongelmat silmien alueella ovat tummat silmänaluset. Niihin soveltuu parhaiten joko PRP (Platelet Rich Plasma) tai hyaluronihappotäyttö tasokkaalla hyaluronihappovalmisteella.

Käytössämme on useita erilaisia hyaluronihappoja.

Silmäpussit korostuvat, koska niiden ympärille muodostuu juonteita ja tummia kuoppia. Me hoidamme silmäpussit täyttämällä juonteet hyaluronihapolla. Silmät näyttävät toimenpiteen jälkeen taas nuorilta ja terveiltä. Toimenpide on lähes kivuton ja tulokset ovat nähtävissä heti injektion jälkeen. Lopullinen tulos on nähtävillä noin 2 viikon kuluttua.

Joskus erityisen syvät juonteet vaativat toisen käsittelyn noin 2-3 viikon kuluttua. Hoidon vaikutus kestää puolesta vuodesta jopa 3 vuoteen.

Naururyppyjen silottamiseksi ensisijainen hoitomuoto on botuliinihoito.

Toimenpiteet ovat lähes kivuttomia. Asiakkaan toiveesta myös puudutus on mahdollinen.

Hinnasto