LÄÄKÄRIKESKUS HELSINGISSÄ

ASIAKASPALAUTTEET

Mulla oli aika samanlinen luomi ja kävin viime syksynä poistattamassa sen Medfinissä. Tosi hyvin meni ja näin 6-7kk poiston jälkeen siinä kohdassa ei enää näy oikeastaan mitään jälkeä. Luomen poistanut lääkäri oli melko vähäsanainen eikä hirveästi antanut ohjeita, lykkäsi vaan lapun käteen operaation jälkeen, joten kannattaa kysyä heti jos jotain kysyttävää on. Mä kysyin esim. kuinka nopeasti saa urheilla/käydä suihkussa/uimassa operaation jälkeen, en tiedä olisiko lääkäri huomannut kertoa näitä ellen olisi kysynyt. 
Tosi nopea toimenpide eikä sattunut. Laastaria käytin pari päivää kun haava oli vähän avoin, sen jälkeen tuli rupi ja se oli 1-2 viikkoa. Kun rupi kuivui pois, poistokohta näkyi punaisempana mutta se haalistui vähitellen ja nyt ei enää näy juuri mitään. Lääkäri mainitsi että poistokohtaa pitää ahkerasti vaan rasvata aurinkovoiteella ekat pari kuukautta (vaikkei sen kummemmin aurinossa oleskelisi, kyllä sitä saa kuitenkin), ettei siihen tule pigmenttihäiriötä.
Kaiken kaikkiaan voin lämpimästi suositella, itse toimenpide oli ihan ok mutta parasta on ehdottomasti lopputulos.
Linkki

Palvelu oli ystävällistä ja ammattitaitoista. Luomenpoiston toimenpide sujui täysin kivuttomasti ja nopeasti. Nyt on ensimmäinen toimenpiteen jälkeinen päivä, ihossa ei ole kipua eikä luomen kohdat eräitä nestettä eikä verta. Lopputulosta ihon suhteen en vielä osaa arvioida, mutta tässä vaiheessa olen erittäin tyytyväinen. Toimenpiteen hinta on mielestäni jopa edullinen."
Linkki

Euromed käyttää "uutta" teknologiaa (USA:ssa ja muualla on käytetty tätä jo pitkän aikaa) nimeltään "radioaaltokirurgia".
Sivuilla sanotaan:

"Tekniikka on hyvin yksinkertainen ja muihin menetelmiin verrattuna sillä on joukko etuja puolellaan: 
-ompeleita ei tarvita 
-arpia ei muodostu 
-itse käsittely ja jälkihoito vaativat hyvin lyhyen ajan 
-edullinen hinta verrattuna muihin ilman ompeleita tehtäviin luomenpoistoihin"
Linkki

Cindy Crawford has her mole, Lily Cole has her freckles and I’ve always been proud of my moles – or birthmarks, as I’ve called them. My favourite is the one on the tip of my nose. However, on my neck I’ve had a ton of teeny tiny moles or skin tags. I never thought much of them, but a couple of people have commented on them. I visited Medfin (it was called Euromedfin back then) a couple of years ago to remove a couple of moles and was pleasantly surprised by the radiowave technology. The mole is removed with radio frequency power which practically evaporates the skin. It’s fast, doesn’t require stitches and doesn’t leave a scar. The doctor made an offer to remove all the tiny moles on my neck, but I didn’t get around to it until now. Removing all those moles from my neck cost me 399 €, so this is everything but a paid advertisement (I wish!). I just wanted to share this experience in case someone is thinking about removing moles with the more traditional methods…
Linkki