Luomikartasto

Voitte tarkasta luomenne itsenäisesti luomikartastomme avulla, jonka olemme laatineet tunnetun suomalaisen ihotautilääkärin professori Raimo Suhonen johdolla.


Olemme jakaneet luomet 4 ryhmään: hyvänlaatuiset luomet, jotka ovat helposti poistettavissa; luomet, joita on vaikea poistaa ihoa vaurioittamatta; pahanlaatuiset ihonmuutokset tai syöpää edeltävät tilat sekä epäilyttävät luomet, jotka vaativat ehdottomasti histologista tutkimusta.

Nopea, turvallinen ja lähes täysin kivuton luomien poisto, ei arpea

Slide backgroundennen toimenpidettäennen toimenpidettätoimenpiteen jälkeen (5 pv)toimenpiteen jälkeen (5 pv)toimenpiteen jälkeen (1 kk)toimenpiteen jälkeen (1 kk)
Slide backgroundennen toimenpidettäennen toimenpidettätoimenpiteen jälkeentoimenpiteen jälkeen
Slide backgroundtoimenpiteen jälkeentoimenpiteen jälkeenennen toimenpidettäennen toimenpidettä
Slide backgroundennen toimenpidettäennen toimenpidettätoimenpiteen jälkeentoimenpiteen jälkeen
Slide backgroundennen toimenpidettäennen toimenpidettätoimenpiteen jälkeen (5 pv)toimenpiteen jälkeen (5 pv)
Slide backgroundennen toimenpidettäennen toimenpidettätoimenpiteen jälkeentoimenpiteen jälkeentoimenpiteen jälkeen (1 vk)toimenpiteen jälkeen (1 vk)
Slide backgroundennen toimenpidettäennen toimenpidettätoimenpiteen jälkeentoimenpiteen jälkeen

    Olemme erikoistuneet luomien poistoon vuodesta 2007 lähtien

    Jokainen lääkärimme on poistanut jo tuhansia luomia.

    Käytämme säästävää ”kylmän laserin” teknologiaa.*

    Toimenpide on nopea ja turvallinen eikä se jätä arpia.

    1–3 luomen lähes täysin kivuton poisto 188 €.**


    * Rf-ablaatio (eng. radiofrequency ablation), jota kutsutaan myös kylmäksi laseriksi.

    ** Kunkin seuraavan luomen poisto maksaa 50 € per luomi. Jos samalta ihoalueelta poistetaan useita pieniä luomia, hinnoittelu perustuu lääkärin arvioon. Poliklinikkamaksu ei sisälly edellä mainittuun hintaan.

Asiakaspalaute

Palvelu oli ystävällistä ja ammattitaitoista. Luomenpoiston toimenpide sujui täysin kivuttomasti ja nopeasti. Nyt on ensimmäinen toimenpiteen jälkeinen päivä, ihossa ei ole kipua eikä luomen kohdat eräitä nestettä eikä verta. Lopputulosta ihon suhteen en vielä osaa arvioida, mutta tässä vaiheessa olen erittäin tyytyväinen. Toimenpiteen hinta on mielestäni jopa edullinen.
Toimenpiteet eivät sattuneet mitenkään, hinta oli mielestäni edullinen ja lääkäri sekä muu henkilökunta erittäin ystävällistä. Ei jäänyt minkäänlaista arpea. Minulla on vielä luomia jäljellä, joten jos saan säästettyä rahaa menen sinne ilman muuta uudelleen.
Moni julkisuuden henkilö on ylpeä luomistaan tai pisamistaan, Cindy Crawford ja Lily Cole ehkä parhaina esimerkkeinä. Itsekin olen aina tykännyt syntymämerkeistäni, erityisesti siitä keskellä nenänpäätäni olevasta, mutta isot tai ulkonevat luomet olen käynyt poistattamassa, kuten suositellaankin. Radioaaltoteknologia on tähän ehdottomasti paras keino. Se on edullista, nopeaa, ei vaadi tikkejä eikä jätä arpea. Kävin pari vuotta sitten Medfinillä (silloin se oli vielä nimeltään Euromedfin) poistattamassa pari luomea ja lääkäri sanoi jo silloin, että voisi poistaa kaikki kaulaluomeni. En kuitenkaan saanut asiaa aikaiseksi ennenkuin nyt, ja pakko myöntää että pari kommenttia kyseisistä luomista saivat minut varaamaan ajan.
Viisi päivää toimenpiteen näytin siltä, että kärsin vähintäänkin ebolasta – eikä ketään Suomessa tietenkään kiinnosta, että lähin ebola-tapaus on 6000 kilometriä Tansaniasta. Seuraavalla viikolla jäljet olivat jo niin haaleita, ettei niitä ulkopuolinen enää huomannut. Ainakaan aiemmista luomenpoistoista ei jäänyt mitään arpia. Alue pitää vain suojata auringolta erittäin hyvin, mikä ei välttämättä ole helpoin tehtävä parin viikon päästä Kyproksen Pole Artissa… Pahalaatuisten luomien poistamiseen radioaallot eivät sovellu, koska osa luomesta saattaa jäädä ihoon. Luomet myös saattavat kasvaa takaisin. Jos luomet ilmestyvät takaisin kaulalleni, taidan antaa niiden olla. Tai ainakin varmistan, että pystyn piiloutumaan jonnekin viikoksi toimenpiteen jälkeen!
Tämä ei ole maksettu mainos, ihan itse maksoin kaulan alueen käsittelystä 399 € (kun luomia oli niin valtavan paljon). Ei mikään kivoin postaus muutenkaan, mutta halusin jakaa kokemukseni ihan siltä varalta, että joku vielä harkitsee luomenpoistoa perinteisin keinoin…

© 2024 Copyright: MEDFIN

Aukioloajat:

Ma-Pe: 8:00 — 20:00

La-Su: Suljettu

© 2024 Copyright: MEDFIN

Aukioloajat:

Ma-Pe: 8:00 — 20:00

La-Su: Suljettu