!

MIKÄLI TEILLÄ ON FLUNSSA- JA HENGITYSTIEOIREITA, KEHOTAMME KÄYTTÄMÄÄN VIDEOVASTAANOTTOA!

Asiakkaat, kenellä on flunssa- ja hengitystieoireet, eivät pääsee vastaanotolle lääkärikeskukseen. Tämän toiminnan tarkoituksena on suojata väestöä. Vastaanottoa järjestetään vaihtoehtoisella tavalla: videovastaanotolla. Te voitte saada lääkärin konsultaatiota, sairauslomaa, lähetettä tutkimuksiin ja lääkereseptejä. Etävastaanotolle voitte rekisteröityä täällä.

PALVELUT

Yksityinen lääkärikeskus MedFIN on toiminut Suomessa sosiaali- ja terveysministeriön myöntämällä toimiluvalla vuodesta 2004. Kaikki lääkärimme ovat valmistuneet alalle Suomessa, Virossa tai Venäjällä, ja heillä on suomalainen toimilupa sekä pitkä työkokemus Suomen julkisen ja yksityisen terveydenhuollon ammattilaisen tehtävistä.

Otamme potilaita vastaan ajanvarauksen perusteella, jonka voi tehdä myös samana päivänä. Tarjoamme aikuisille potilaille ja heidän lapsilleen mahdollisuuden hakeutua yleislääkäriemme vastaanotolle sairauksien diagnostiikan ja hoidon asioissa, hakemaan sairauspoissaolotodistuksia, lääkärintodistuksia ja -lausuntoja, lääkemääräyksiä, teettämään laboratoriotutkimuksia sekä hakemaan lähetteitä erikoissairaanhoitoon (myös julkisen terveydenhuollon puolelle).

Meillä ottavat potilaita vastaan lääkärit, joilla on pitkä kokemus gynekologiasta ja urologiasta. Sairauksien diagnostiikan ja lääkityksen määräämisen lisäksi he suorittavat yleisimpiä avohoitona toteutettavia toimenpiteitä.

Lääkärikeskuksemme on vuosien mittaan erikoistunut luomien, papilloomien, hemangioomien ja muiden ihokasvainten poistoon sekä niiden hyvänlaatuisuuden arviointiin. Ollessamme sellaisten palvelujen johtavia asiantuntijoita Helsingissä tarjoamme asiakkaillemme innovatiivista säästävää luomenpoistomenetelmää – rf-ablaatiota (engl. radiofrequency ablation), jota kutsutaan joskus kylmäksi laseriksi.

Potilaamme voivat hyödyntää etälääkäripalveluja (pikaviestintää ja videokonsultaatioita) kotoa tai työpaikkaa käsin.

Voit tutustua hinnastoon tässä.

Voit varata konsultointiajan verkkopohjaisen ajanvarausjärjestelmän kautta.